Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: به هیچ عنوان رزمندگان ما در برابر دشمنان کوتاه نمی‌آیند، آمریکایی‌ها فکر می‌کنند می‌توانند به امنیت ملی ما خدشه وارد کنند و یا کشور‌های مرتجع منطقه چنین تصوری دارند. حاشا و کلا؛ بیشه شیران جای روباه صفتان نیست. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سردار «احمد وحیدی» در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: کربلا دانشگاه‌ها عالی بشریت است و دفاع مقدس در امتداد آن قرار دارد که ما باید از این دانشگاه‌ها به خوبی بیاموزیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تمدن غرب و دانشگاه‌های آن‌ها جز فلاکت برای بشر نداشته است و آن‌ها تلاش کرده اند فناوری را به عنوان سعادت به ما بقبولانند، اما در آن سعادتی نیست، گفت: نظام آموزشی اسلام و کربلا برخلاف آموزه‌های آنهاست؛ علم ما در خدمت سعادت بشر است و برخلاف آموزه‌های غرب است و اگر تفاوت این دو نظام آموزشی را درک نکنیم و راه درست را دنبال نکنیم انقلاب ما به بی راهه می‌رود. راننده

سردار وحیدی تصریح کرد: نظام آموزشی ما براساس پرورش روح و روان و استعداد‌های واقعی انسان ترسیم شده تا دنیا و آخرت را به خوبی و برای تعالی بشر بسازد.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی اظهار داشت: آموزه‌های دین اسلام آزاد اندیشی را به پیروان خود می‌آموزد، اما نظام آموزشی غرب درس وابسته بودن و عدم خودباوری را به دانش آموزان خود انتقال می‌دهد. اگر دانشگاه‌های آن‌ها آزاد اندیشی را می‌آموختند امروز دانشگاه‌های جهان نباید در برابر تجاوزگری آل سعود و آمریکا به یمن سکوت می‌کردند.

وی ادامه داد: علم در دانشگاه‌های آمریکا و غرب مرده و کاری به اتفاقات جهان ندارد و اگر در دانشگاه‌های ما هم مطالبه گری در برابر ظلم وجود نداشته باشد پس همان راه دانشگاه‌های غرب را می‌رویم که اشتباه است؛ اگر در دانشگاه‌ها آزادی اندیشه وجود نداشته باشد، علمی از آن بیرون می‌آید که برای جهان شر است.

سردار وحیدی در بخش دیگر از سخنان خود به وظایف دانشگاه در برابر جامعه اشاره کرد و گفت: اگر به مسائل جامعه پاسخ صحیح نمی‌دهیم حتما دانشگاه‌های ما مقصر هستند، وظیفه دانشگاه‌ها تربیت مدیران راهبردی و انقلابی، تولید علم نافع و بومی و نظریه پردازی در حوزه‌های مختلف و پاسخ به مسائل راهبری کشور است همچنین دانشگاه‌ها باید در جامعه گفتمان سازی کنند.

وی در ادامه افزود: به هیچ عنوان رزمندگان ما در برابر دشمنان کوتاه نمی‌آیند، آمریکایی‌ها فکر می‌کنند می‌توانند به امنیت ملی ما خدشه وارد کنند و یا کشور‌های مرتجع منطقه چنین تصوری دارند. حاشا و کلا؛ بیشه شیران جای روباه صفتان نیست.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رزمندگان دانشگاه عالی دفاع سردار وحیدی آغاز سال تحصیلی بیشه شیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به هنر حکمی در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه درجمع اساتید دانشگاه هنر ایران اظهار کرد: هنر با خیال تلاقی دارد اما فلسفه و ریاضیات با عقل و استدلال سروکار دارد، علوم تجربی نیز شامل حواس، مشاهده و آزمایشگاه به انضمام ریاضیات است.

وی ادامه داد: منبع اصلی هنر حواس ظاهری نیست بلکه تخیل است، تخیل کارش این است که دستاوردهای حواس ظاهری را می‌گیرد و این دستاوردها را ترکیب، تجزیه و خلقِ صورت می‌کند. این صورتِ خیالی ممکن است با زبان ریاضی آمیخته شود مانند دستگاه‌های موسیقی است، نُت‌های موسیقی ایرانی با ریاضیات پیوند دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: مثلاً در هنرهایی مانند هنرهای نمایشی خیال منبع اصلی است ولو اینکه واقعیت را به تصویر بکشند چراکه به موضوع از لحاظ خیالی پروبال می‌دهند.

استاد خسروپناه با بیان اینکه قوام هنر به منبع معرفتی تخیل برمی‌گردد، گفت: اگر کسی سوال کند تخیل در هنر حکمی و هنر غیرحکمی تفاوت دارد؟ باید پاسخ داد که در هنر حکمی تخیل زیر سایه تعقل است چراکه قوام حکمت، عقل است و خرد ناب متشکل از عقل نظری، عملی و معاش و معاد است.

وی ادامه داد: در دنیای غرب، دکارت بر عقل نظری تأکید داشت، کانت عقل عملی را مطرح کرد، ماکس وبر عقل معاش و برنامه‌ریز را مطرح کرد و تاکنون فیلسوفان غربی عقل معاش را در نظر دارند و خبری از عقل معاد نیست. اگر تخیل ذیل سایه عقل نظری باشد هنر دکارتی، ‌ ذیل عقل عملی باشد هنر کانتی و ذیل عقل معاش باشد هنر ماکسی ایجاد می‌شود اما اگر تخیل ذیل خرد ناب شد هنر، حکمی خواهد بود. از طرفی تخیل ذیل تعقل نباشد و ذیل سایه توهم باشد، این هنر نیز غیرعقلانی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: در دانشگاه‌ها، هنر ذیل سنت، مدرن یا پست مدرن تدریس می‌شود اما اگر سراغ هنر حکمی نرویم حتما هنر آسیب خواهد دید، ما در تاریخِ هنر حکمی زندگی می‌کنیم، حکیمان ما ابوعلی سینا و خواجه نصیر الدین طوسی بودند، اکثر سازهای ایرانی زاییده تخیل مبتنی بر حکمت است و این سازها غنای لهوی ندارند. اگر روی این موضوعات کار کنیم دنیا گوش شنوا دارد و آماده شنیدن هنرِ حکمی است.

کد خبر 6100137

دیگر خبرها

  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • اعزام رزمندگان گردان امام سجاد به سرزمین نور
  • ضرورت توجه به هنر حکمی در دانشگاه‌ها
  • رئیس دیوان عالی کشور : در فضای مجازی باید از ارزش های اسلامی دفاع کنیم
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • تاکید المشاط بر آگاهی و وحدت یمنی‌ها در برابر توطئه دشمنان
  • رضایت استاندار قزوین از اجرای طرح «دختران حاج قاسم»
  • سوم خرداد به یک روز ملی و به یاد ماندنی در تاریخ تبدیل شده است
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است